Woensdag 28 juni hebben de blokfluitleerlingen het lesjaar afgesloten met een extra gezellige les. (Het optreden voor hun ouders en bekenden was al de maandagavond ervoor, tijdens de muziek-instrumenten-probeer-avond in de Kreek.)

Tijdens hun gezellige laatste les lieten de kinderen nog liedjes horen aan elkaar, alleen of met een klein groepje. Natuurlijk kregen ze ook allemaal hun welverdiende getuigschrift.

Deze knappe muzikantjes maken weer plaats voor een nieuwe blokfluitklas!!

Woensdag 6 september gaan we weer starten met een nieuwe blokfluitklas. Hiervoor komt een speciale muziekdocente op school. Gelijk na schooltijd (12.30u) eten de kinderen gezamenlijk, onder begeleiding van juf Berta, hun van thuis meegebrachte boterhammen op en om 13.00u gaat de blokfluitles beginnen. Deze is om 13.45u weer afgelopen en dan hebben de kinderen dus nog de hele middag vrij voor andere leuke dingen.

Er zijn nog enkele plaatsen open. Dus… wil je zoon of dochter ook bij de blokfluitklas, meld hem of haar dan snel aan, want vol = vol. Het gaat vast weer een leuke en enthousiaste klas worden!