Op 5 november hebben de opleidingsorkesten N-Joy en Da Capo meegedaan aan het jeugdfestival in Ammerzoden. Hier hebben twee leden van N-Joy een stukje over geschreven:

‘Vorige week zaterdag, hebben we met N’joy mee gedaan met een muziek wedstrijd. Die werd gehouden in Ammerzoden. Da Capo deed ook mee, zij hebben de aanmoedigingsprijs gewonnen.

Voor ons echte optreden was, moesten we natuurlijk in spelen. Dit deden we in een school. Wat wel grappig was, was dat daar geen slagwerk spullen stonden, dus moesten Rein en Alex op stoelen trommelen. Toen we er helemaal klaar voor waren, zijn we naar het gebouw toe gelopen waar het werd gehouden. Sandra was onze presentatrice en vertelde overal wat over. Dat was leuk. Het spelen ging heel goed. Na het optreden heeft Ivo nog een praatje met ons gemaakt en ons tips gegeven.

We hebben met ons optreden 80,25 punten gekregen, hierdoor hebben wij een 1ste prijs gekregen. Van alle gevorderde orkesten zijn wij 7de geworden. Wij waren hier heel trots op. Het was een super dag!

groetjes van Sandra en Merel.’